VR ja Jääkiekkoliitto aloittavat yhteisen matkan

Suomen Jääkiekkoliitto ja VR ovat sopineet yhteistyöstä, joka kattaa vuoden vaihteessa Helsingissä pelattavat Nuorten MM-kisat ja A-maajoukkuetoiminnan.
- VR on Jääkiekkoliitolle mieluinen ja luonnollinen kumppani. Jääkiekko liikuttaa massoja tapahtumiin ja VR:llä on loistavat mahdollisuudet kuljettaa jääkiekkofanit halleille. Ensimmäiselle yhteiselle jääkiekkokaudelle osuvat Pietarissa ja Moskovassa ensi keväänä pelattavat MM-kisat. Suomi aloittaa kisat Pietarista ja Leijonat matkustaa kisapaikalle Allegrolla. Uskomme nopean ja helpon yhteyden houkuttelevan myös fanit Pietariin kannustamaan Leijonia, iloitsee SJL:n myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

VR:n markkinointijohtaja Minna Miettinen kertoo yhteistyön tuovan konkreettista hyötyä myös juniorijoukkueille.
- Luvassa on loistavia tarjouksia, lisäksi kahden kuukauden kuluttua käynnistyviin Nuorten MM-kisoihin VR lanseeraa juniorijoukkueille oman kilpailun. Videohakemuksen perusteella valitaan kolme joukkuetta, joille VR lahjoittaa matkan kannustamaan Nuoria Leijonia MM-kotikisoihin.

Pietarin MM-kisojen lisäksi juna kuljettaa isommatkin fanijoukot helposti kannustamaan Leijonia paikan päälle kotimaan ottelutapahtumiin. Esimerkiksi marraskuussa pelattavaan Karjala-turnaukseen ja jouluna käynnistyviin Nuorten MM-kisoihin saapuville Leijona-faneille juna on loistava vaihtoehto: Pasilan asemalta kävelee Hartwall Arenan Leijona-luolaan muutamassa minuutissa ilman parkkihuolia.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu