VR kiinnostaa nuoria – saimme 5 000 kesätyöhakemusta

VR Group ilmoitti aiemmin keväällä rekrytoivansa 100 nuorta kesätöihin. VR kiinnostaa nuoria, sillä hakemuksia tuli huikeat 5 000 kappaletta.

VR Group tarjoaa tulevana kesänä 100 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa eri-ikäisille nuorille muun muassa  asiakaspalvelu-, ratapiha-, toimisto- ja suunnittelutehtävissä konsernin eri liiketoiminnoissa ympäri Suomea. Haku oli käynnissä aiemmin keväällä. Kesätyökampanja sai nuoret liikkeelle ja hakemuksia saapui useita tuhansia.

– Kiitos kaikille hakijoille. Tämä on erittäin positiivinen ja hieno asia, että uudistuva ja monipuolinen yrityksemme on herättänyt näin laajasti kiinnostusta nuorten keskuudessa, henkilöstöjohtaja Timo Koskinen sanoo.

VR Group on vastuullinen työnantaja, joka haluaa tukea nuorten työllistymistä. Konserni tarjoaa nuorille monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kerryttää työkokemusta. Lisäksi kesätöissä huomioidaan 15-17 -vuotiaat nuoret, joilla on myös mahdollisuus päästä tutustumaan työelämään ja ison yrityksen toimintaan.

VR Group on yksi Suomi 100 -juhlavuoden yritysyhteistyökumppaneista, ja kesätyökampanja kuuluu juhlavuoden hankkeisiin. Konserni on mukana myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

VR Group työllistää lähes 8 000 eri alojen osaajaa ja on yksi Suomen suurimmista työnantajista.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu