VR laskee Helsingin ja Jyväskylän välisten junalippujen hintoja – lipun hinta edullisimmillaan aikuiselle vain 9,90 €

VR valmistautuu vilkkaaseen kotimaan matkailun kesään alentamalla kaukoliikenteen lippujen hintoja tietyillä reiteillä. Nyt vuorossa ovat Helsingin ja Jyväskylän välisen reitin liput, joiden alin hinta laskee aikuisten osalta 9,90 euroon (aikaisempi hinta 13,30 €).

VR laskee kaukojunien kertalippujen hintoja Helsingin ja Jyväskylän välillä. Edullisia lippuja on tarjolla viikoittain jopa yli tuhannelle matkalle kyseisellä reitillä. Hintamuutokset ovat jo näkyvissä VR:n myyntijärjestelmässä ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

”Odotamme vilkasta matkustuskesää ja haluamme tehdä junan mahdollisimman helpoksi ja houkuttelevaksi vaihtoehdoksi myös hinnan puolesta. Jyväskylä on erinomainen matkakohde keskellä Suomea ja sieltä on myös loistavat yhteydet jatkaa kesäreissua eteenpäin raiteita pitkin,” kertoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

Edullisimpia hintoja löytyy helpoiten ruuhkaisempien matkustusaikojen ulkopuolelta. Edullisimman hinnan voi varmistaa parhaiten ostamalla lipun ajoissa etukäteen.

Kotimaan kaukoliikenteen päiväjuniin ja VR:n lähiliikenteeseen voi tällä hetkellä ostaa lippuja 20.6.2021 saakka. Loput kesän liput tulevat myyntiin toukokuun viimeisellä viikolla. Yöjunalippuja voi ostaa matkoille aina 11.12.2021 saakka.

VR palauttaa liikenteeseen Jyväskylän ja Helsingin välisiä arkipäivien junavuoroja viikoille 20–22 piristyneen kysynnän ansiosta. Lista palautettavista junavuoroista löytyy täältä. Junavuorot ovat jo myynnissä kaikissa myyntikanavissa.

Tutustu täältä Jyväskylän nähtävyyksiin ja nappaa vinkit kaupunkilomalle.

Edullisimmat alkaen hinnat kaikille matkustajatyypeille Helsinki–Jyväskylä-reitillä (hinnat suorille yhteyksille).

  • Aikuinen 9,90 € (aiemmin 13,30 €)
  • Eläkeläinen 8,00 € (aiemmin 10,70 €)
  • Opiskelija, Asevelvollinen 7,00 € (aiemmin 9,40 €)
  • Lapsi 6,00 € (aiemmin 8,00 €)

VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu