VR laskee hintoja Helsingin ja Turun välillä – edullisimmillaan aikuisen lippu vain 7,90 €

VR valmistautuu vilkkaaseen kotimaan matkailun kesään laskemalla kaukoliikenteen lippujen hintoja tietyillä reiteillä. Nyt vuorossa ovat Helsingin ja Turun välisen reitin liput, joiden alin hinta aikuisten osalta laskee 7,90 euroon (aikaisempi hinta 8,90 €).

VR laskee kaukojunien kertalippujen hintoja Helsingin ja Turun välillä. Edullisia lippuja on tarjolla viikoittain jopa yli tuhannelle matkalle kyseisellä reitillä. Hintamuutokset ovat jo näkyvissä VR:n myyntijärjestelmässä ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

”Odotamme vilkasta matkustuskesää ja haluamme tehdä junan valinnan mahdollisimman helpoksi ja houkuttelevaksi vaihtoehdoksi myös hinnan puolesta. Helsinki–Turku on yksi vilkkaimmista reiteistämme ja molemmat kaupungit ovat myös erinomaisia kesäkohteita. Siksi onkin hienoa tuoda erittäin edullisia junalippuja juuri tälle reitille”, kertoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

Edullisimpia hintoja löytyy helpoiten ruuhkaisempien matkustusaikojen ulkopuolelta. Edullisimman hinnan voi varmistaa parhaiten ostamalla lipun ajoissa etukäteen.

Kotimaan kaukoliikenteen päiväjuniin ja VR:n lähiliikenteeseen voi tällä hetkellä ostaa lippuja 20.6.2021 saakka. Loput kesän liput tulevat myyntiin toukokuun viimeisellä viikolla. Yöjunalippuja voi ostaa matkoille aina 11.12.2021 saakka.

VR palauttaa liikenteeseen Turun ja Helsingin välisiä junavuoroja viikoille 20 ja 21 piristyneen kysynnän ansiosta. Lista palautettavista junavuoroista löytyy täältä. Junavuorot ovat jo myynnissä kaikissa myyntikanavissa.

Edullisin hinta kaikille matkustajatyypeille Helsinki–Turku-reitillä

  • Aikuinen 7,90 € (aiemmin 8,90 €)
  • Eläkeläinen 6,40 € (aiemmin 7,20 €)
  • Opiskelija, Asevelvollinen 5,60 € (aiemmin 6,30 €)
  • Lapsi 4,80 € (aiemmin 5,40 €)

VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu