VR päivittää matkustusehtojaan joustavammaksi koronatilanteen vuoksi

Koronavirustilanteen vuoksi VR mahdollistaa toukokuun loppuun asti junalippujen matkustusajankohdan muuttamisen joustavammin: kaukojunamatkoille voi valita kuluitta uuden matkustusajankohdan, jos se on yli kahden viikon (14 vrk) päässä aiemmasta varauksesta ja matkakohde pysyy samana. Päivitetyt muutosehdot ovat voimassa 31.5. saakka ja koskevat kaikkia VR:n kanavista ostettuja kotimaan kaukojunien kertalippuja. Kevään junaliput 4.5.-14.6. väliselle ajalle tulevat myyntiin tiistaina 17.3.

Muutokset junalipun matkustusajankohtaan voi tehdä 31.5.2020 saakka asemien lipunmyynnissä tai puhelimitse veloituksettomassa asiakaspalvelunumerossamme 0800 166 888 (ma–pe 5–22 ja la–su sekä arkipyhinä 7–22). Valitettavasti asiakaspalvelussamme on parhaillaan ruuhkaa, mutta pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman pian.

Matkakohde ja matkustusluokka pysyvät muutoksessa samana. Alle kahden viikon päähän tehtäviin muutoksiin pätevät normaalit muutosehdot: https://uusi.vr.fi/ehdot. Peruutusehtoihin ei tule muutoksia.

Tällä hetkellä junaliput ovat myynnissä 3.5. asti. Kevään junaliput 4.5.-14.6.2020 väliselle ajalle tulevat myyntiin tiistaina 17.3.2020.

Venäjän matkustusehdoissa ei muutoksia

Venäjän liikenteen junalippujen matkustusehdot säilyvät toistaiseksi ennallaan, mutta jo nyt Helsingin ja Pietarin välillä liikennöivän Allegro-junan lippuun voi tehdä muutoksen joustavasti, viimeistään 6 tuntia ennen lähtöä. Lisätietoa: https://www.vr.fi/cs/vr/fi/junaliput-venajalle

Venäjän liikenteen kevään liput tulevat myyntiin 18.3.2020.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu