VR Track voitti Ruotsissa merkittävän kunnossapitosopimuksen

VR Track Oy:n tytäryhtiö VR Track Sweden AB on solminut merkittävän kunnossapitosopimuksen Ruotsin rautatieverkosta vastaavan Trafikverketin kanssa. Sopimuksen myötä yhtiöllä on kokonaisvastuu Södra Stambananilla sijaitsevan Nässjö–Arlöv -rataosuuden kunnossapidosta seuraavan viiden vuoden ajan. Södra Stambanan on yksi Ruotsin vilkkaimmin liikennöidyistä pääradoista.

Sopimuksen arvo on kahden vuoden lisäoptioineen 76 miljoonaa euroa. Sopimus työllistää Ruotsissa noin 70 henkilöä vähintään viideksi vuodeksi, ja se astuu voimaan lokakuun alusta. Nyt allekirjoitettu sopimus vahvistaa edelleen VR Track Sweden AB:n asemaa Ruotsin radanpidon markkinoilla. Yhtiöllä on pitkäkestoisia kunnossapitourakoita myös Malmbananilla, Mittbananilla ja Ådalsbananilla.

Uuden sopimuksen myötä Ruotsin tytäryhtiön rakentamisen ja kunnossapidon tilauskanta nousee yli 100 miljoonaan euroon. Lisää tietoa rataosuudesta Trafikverketin sivuilta: http://www.trafikverket.se/Privat/Vagar-och-jarnvagar/Sveriges-jarnvagsnat/Sodra-stambanan/


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu