VR tuo myyntiin lisää Rovaniemen yöjunia hiihtolomaviikoille ja pääsiäiselle

Vastaamme asiakkaiden toiveisiin tuomalla lisää yöjunia Rovaniemelle suosituille hiihtolomaviikoille ja pääsiäiselle. Yöjunassa omassa hytissä matkustaminen onnistuu ilman kontakteja turvallisesti ja aamiaisenkin voi tilata ravintolavaunusta suoraan omaan hyttiin toimitettuna.

Hiihtolomasesonki vilkastaa etenkin pohjoiseen eli Kolariin sekä Rovaniemelle ja Kemijärvelle suuntautuvaa yöjunaliikennettä helmi-maaliskuussa. Kolarin ja Kemijärven reitit ovatkin myyneet hyvin, samoin autopaketit.

Suuren kysynnän vuoksi lisäämme yöjunaliikennettä 17.2.–27.3. Helsingin ja Rovaniemen välillä. Yöjunan lisävuoro kulkee tulevina viikkoina perjantain lisäksi myös keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Rovaniemelle ja lisäksi Rovaniemeltä etelään lauantain lisäksi nyt myös maanantaisin ja torstaisin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pidennetyn viikonlopun viettämisen pohjoisessa koronaturvallisesti”, kertoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

Hiihtolomien lisäksi myös pääsiäiselle on lisätty yöjunia samalle reitille 29.3.–7.4.

Yöjunan hytissä matkustat koronaturvallisesti

Junissa ei ole todettu yhtään koronan tartuntaketjua ja tuoreen VTT:n selvityksen mukaan tartuntariski joukkoliikenteessä on hyvin pieni maskia käytettäessä. Tällä hetkellä maskeja käyttää junissa noin 80 % matkustajista.

”Yöjunan hytissä matkustaminen on erityisen koronaturvallista ilman ylimääräisiä kontakteja. Olemme lisänneet toimenpiteitä ja palveluita, jolla varmistamme mahdollisimman mukavan matkanteon omassa rauhassa: tuomme esimerkiksi aamiaisen haluttaessa suoraan hyttiin. Pitkän ajomatkan sijaan matkustat siis levänneenä perille, nautit aamiaisen sängyssä ja jatkat matkaa halutessasi omalla autollasi”, kertoo Simola.

Kevätkauden päiväjunat tulevat myyntiin 25.2. klo 10 ajalle 28.3.–2.5. Yöjunat ovat jo myynnissä lokakuun 2021 loppuun asti.

Lue lisää yöjunien hinnoista, hyttien varusteluista ja reiteistä sekä osta liput täältä: www.vr.fi/yojunat.

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu