VR tuo Robert’s Coffee -vaunun junaan

Robert’s Coffee avaa kahvilan ravintolavaunuun tammikuussa. Asiakkaille halutaan tarjota uudenlainen asiakaskokemus junamatkalle.

VR ravintolavaunusta on rakennettu Robert’s Coffee -vaunu, joka liikennöi päivittäin InterCity-junissa Helsinki–Turku–Helsinki-välillä sekä kerran kolmessa viikossa myös Helsinki–Tampere-välillä. Tarkemmat Robert’s Coffee -vaunun kulkuajat löytyvät VR:n nettisivuilta.
− Haluamme tarjota asiakkaille enemmän matkustusmukavuutta, uusia palveluita ja kokemuksia – Robert´s Coffee on meille erinomainen kumppani jo asemilla – ja nyt myös junassa, VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen sanoo.

Kahvivalikoima laajenee junassa

Robert’s Coffee -vaunussa on tarjolla Robert’s Coffeen erikois- ja suodatinkahveja, haudutettua teetä sekä täytettyjä leipiä. Valikoimassa on aina myös tuoreita korvapuusteja ja croissanteja.

− Haluamme tulevaisuudessa kehittää junatarjoilua ja uudistaa valikoimaamme jatkossakin. Robert’s Coffeen tuotevalikoima on hyvä askel uudenlaisen tarjoilukonseptin luomisessa, Avecran toimitusjohtaja Ville Melkko kertoo.

Kahvihetket ovat tärkeitä. Ihmiset kohtaavat usein kupposen ääressä ja nyt tämä mutkaton tunnelma tuodaan myös juniin.

− Täydellinen kahvielämys on tärkeää myös junamatkalla. Kupponen vastapaahdettua kahvia tai premium teetä piristävät jokaisen matkaa, Robert’s Coffeen toimitusjohtaja Robert Paulig toteaa.

VR:n junien ravintolapalveluista huolehtii Avecra Oy, joka tarjoaa ravitsemispalveluja myös rautatieasemilla; Avecralla on mm. Robert´s Coffee -kahvilat Helsingin, Pasilan ja Tikkurilan rautatieasemilla. Rataverkostolla liikennöi kotimaan junaliikenteessä 67 ravintolavaunua ja Allegro-junissa neljä ravintolavaunua. Ravintolavaunuista 26 on uusittu vuosien 2014−2015 aikana. Kaukojunien ravintolapalveluissa on vuosittain noin 3 miljoonaa asiakastapahtumaa.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu