VR tuo ruskaliven Rautatientorille – lokakuun yöjunissa vielä hyvin tilaa

VR tukee tänä syksynä Lapin matkailua monella tavalla. Toimme juuri myyntiin ylimääräisiä yöjunavuoroja Kolariin ja Rovaniemelle syys- ja lokakuulle. Nyt vuorossa on Ylläksen taianomaisen ruskan esittely Helsingin paraatipaikalla. Keskiviikosta 16.9. alkaen Rautatientorille asennettava näyttö välittää livekuvaa Ylläksen upealta maisemapaikalta ja antaa suoran näyteikkunan Lapin luonnon muuttuvaan värimaailmaan. 

VR toi syyskuun alussa myyntiin yhteensä 14 ylimääräistä junavuoroa Kolariin ja Rovaniemelle. Syyskuun yöjunat täyttyvät nyt nopeasti, mutta lokakuun yöjunissa on vielä hyvin tilaa, myös autovaunuja- ja paikkoja on vielä vapaana. VR kannustaa Lapin-matkoille laskemalla yöjunien hintoja. Oman hytin saa edullisimmillaan 69 eurolla.

”Ulkomaalaisia on pohjoisessa tänä vuonna vähemmän koronan vuoksi ja me haluamme osaltamme auttaa Lapin matkailua. Edullisten yöjunien ansiosta innokkaimmat syksyn ystävät pääsevät pohjoiseen ihailemaan ruskaa ja samalla myös tukemaan Lapin matkailua”, sanoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

Ruskalive on nähtävissä Rautatientorin näytön lisäksi myös VR:n asiakaspalvelupisteellä Helsingin rautatieasemalla ja verkossa. Ruskaliveä välittävä näyttö on esillä Rautatientorilla 16.9–23.9.2020.

VR panostaa turvallisuuteen – yönalla matkustat Lappiin omassa hytissäsi

Omassa makuuhytissä yöjunan kyydissä matkustaminen on tämän hetken turvallisin tapa lähteä lomailemaan pohjoiseen.

”Hyteissä on omat wc-tilat ja suihkut, ruuat voi tilata ovelle ravintolavaunusta ilman kontakteja. Perillä voit hypätä suoraan omaan autoon ja jatkaa matkaa valitsemaasi kohteeseen”, Simola kertoo.

Hintaesimerkkejä:

Pelkät makuupaikat (alk. kaikki reitit)

• Makuuhytti yhdelle aikuiselle alkaen 69 euroa (alennusryhmät saavat alennuksen)
• Makuuhytti kahdelle aikuiselle alkaen 98 euroa (alennusryhmät saavat alennuksen)
• Makuuhytti neljälle aikuiselle alkaen 196 euroa (alennusryhmät saavat alennuksen)

Autopaketit, esimerkkireitti Pasila–Rovaniemi (hinnat vaihtelevat reitin mukaan)

• Makuuhytti kahdelle henkilölle + autopaikka alkaen 232 euroa
• Makuuhytti neljälle henkilölle + autopaikka alkaen 326 euroa


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu