VR vie hiihtokansan junalla sujuvasti Lahteen MM-kisoihin

Lahti2017 hiihdon MM-kisojen ensimmäinen kilpailupäivä koittaa ensi viikon keskiviikkona 22.2. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun kisayleisö saapuu paikalle läheltä ja kaukaa. VR:n lukuisat junavuorot Lahteen eri puolilta Suomea tarjoavat sujuvan ja rentouttavan matkustusvaihtoehdon kisoihin ilman ruuhkia ja parkkipaikan metsästystä. Jotta paikkoja riittäisi kaikille halukkaille, VR on lisännyt junavaunuja ja –vuoroja Lahden liikenteeseen MM-kisojen ajaksi.

Junalla pääsee Lahteen kätevästi kolmesta suunnasta:

1. Riihimäki ja Tampere

Riihimäeltä Lahteen ja takaisin kulkee päivittäin 16 junaa. Tampereelta puolestaan pääsee Lahteen ja takaisin 11 junalla päivässä, joissa jokaisessa on vaihto Riihimäellä. Tampereelta matkaa voi jatkaa junalla edelleen kohti Oulua, Poria ja Jyväskylää.

2. Helsinki

Helsingistä Lahteen ja takaisin kulkee 30 junaa päivittäin ja matka kestää vain noin tunnin. Junaan voi hypätä kaksi kertaa tunnissa.

3. Kouvola

Kouvolasta Lahteen ja takaisin kulkee 20 junaa. Kouvolasta pääsee hyvin edelleen kohti Kuopiota ja Joensuuta.

Tarkemmat yhteydet, verkkokauppa ja lisätietoja: vr.fi/lahti2017

Lahden juna-asemalta on MM-kisapaikalle vain 15 minuutin kävelymatka. Kisatunnelmaan voi virittäytyä kätevästi jo matkalla, kun junahenkilökunta huolehtii matkanteosta. Liput juniin kannattaa hankkia etukäteen ja ne voi ostaa näppärästi vr.fi-verkkokaupasta, VR Mobiili –sovelluksesta, lippuautomaateista, R-kioskeilta ja asemien lipunmyyntipisteistä. VR:n lähijuniin voi ostaa lippuja uudesta VR Lähijunat -sovelluksesta.

Kisakatsomo live-lähetyksellä Helsingin päärautatieasemalla

VR ja Lahti2017 MM-kisat tarjoilevat kisafiilistä Helsingin päärautatieasemalla, jonne viritetään live-lähetyksellä varustettu kisakatsomo to 23.2. – pe 24.2. sekä ke 1.3. – to 2.3. kello 13–18. Samalla kisakatsojat voivat testata VR-lasien avulla itse, miltä tuntuu laskea suksilla Lahden suurmäkeä.

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu