VR-Yhtymän hallintoneuvostolle uusi kokoonpano

VR-Yhtymä Oy:n ylimääräinen yhtiökokous järjestettiin 30. syyskuuta Helsingissä. Yhtiökokous päätti uuden hallintoneuvoston kokoonpanon kevään eduskuntavaalien jäljiltä. VR-Yhtymä Oy:n hallintoneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Sheikki Laakso (ps.).

Hallintoneuvoston uusina jäseninä aloittavat kansanedustajat Anders Adlercreutz (r.), Sanna Antikainen (ps.), Seppo Eskelinen (sd.), Hanna Holopainen (vihr.), Anna-Kaisa Ikonen (kok.), Mai Kivelä (vas.), Jouni Kotiaho (ps.), Sheikki Laakso (ps./pj.), Matias Marttinen (kok.) ja Raimo Piirainen (sd.). Hallintoneuvostossa jatkavat Arto Pirttilahti (kesk.) ja Katja Taimela (sd.).

Hallintoneuvoston puheenjohtajalle maksetaan kokouspalkkiota 800 euroa kokoukselta sekä varapuheenjohtajalle 600 euroa ja jäsenille 500 euroa kokoukselta. Lisäksi jokainen hallintoneuvoston jäsen saa VR:n vapaalipun.

VR-Yhtymä Oy:n hallintoneuvostossa ovat mukana myös henkilöstöjärjestöjen edustajat. Hallintoneuvostossa ovat edustettuina Raideammattilaisten yhteisjärjestö JHL, Rautatiealan Unioni RAU, Rautatiealan Teknisten ja Toimihenkilöiden Liitto RTTL ja VR Akava. Henkilöstöjärjestöjen edustajilla on kokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus, mutta he eivät ole hallintoneuvoston täysivaltaisia jäseniä.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu