VR:n asemien lipunmyyntiaikoihin muutoksia

VR:n asemien lipunmyynnin palveluaikoihin tulee muutoksia. Osalla asemia uudet palveluajat tulevat voimaan 25. elokuuta ja osalla 15. syyskuuta. Palveluaikoja tarkistetaan, jotta ne vastaisivat paremmin nykyistä asiakastarvetta. Jo 75 prosenttia lipuista ostetaan muualta kuin asemilta. VR:llä on oma lipunmyyntipiste 23 asemalla.

Lipunmyynnin muutokset eivät vaikuta junien liikennöintiin eivätkä asemien odotustilojen aukioloihin. Asemilla on VR:n lippuautomaatit, ja lippuja voi kaikilla paikkakunnilla ostaa myös R-kioskeilta.

R-kioskilta voi ostaa VR:n yleisimpiä kaukoliikenteen junalippuja sekä lähiliikenteen vyöhykelippuja. Auto- ja makuupaikkaliput saa VR:n omista kanavista tai varaamalla puhelinpalvelusta ja noutamalla R-kioskilta. VR:n asiakasohjelma Veturiin liittyneet tunnistetaan myös kioskilla asioidessa kun he esittävät Veturi-tunnuksensa

Kioskien lisäksi junalippuja voi ostaa useista VR:n tutuista myyntikanavista: VR:n verkkokaupasta www.vr.fi, VR Mobiilista, puhelinpalvelusta, lippuautomaateilta, junasta junahenkilökunnalta sekä matkatoimistoista. Kaikkia lipunmyyntikanavia kehitetään asiakaskäyttäytymisen ja asiakasodotusten mukaan.

Lisätietoja lipunmyynnin palveluajoista asemilla www.vr.fi


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu