VR:n lähijunien kertaliput edullisimmin mobiilista ja verkkokaupasta koko toukokuun

Junaliput Riihimäen, Lahden ja Siuntion suuntaan saa toukokuussa edullisimmin VR Lähijunat -mobiilisovelluksesta ja vr.fi:stä. Mobiilikäyttäjien määrä on jatkuvassa kasvussa.

Lähiliikenteen kertalippuja voi ostaa 1.-31.5. alennettuun hintaan. Kevättarjous koskee lähes kaikkia VR:n lähiliikenteen reittejä eli R-, T-, D-, Z- ja Y-junia. Esimerkiksi Lahti-Helsinki-reitin lipun saa toukokuussa 9,90 euron hinnalla normaalin 13 euron sijaan. Kertalippujen alennukset ovat parhaimmillaan jopa 23 %.

Tarjoushintaisia lippuja voi ostaa vain digitaalisista myyntikanavista, eli VR Lähijunat -mobiilisovelluksesta ja uudistuvasta verkkokaupasta. VR Lähijunat -mobiilisovellus on mukavin, nopein ja helpoin tapa ostaa lippu lähijunaan.

– Asiakkaamme haluavat yhä useammin ostaa junalipun ajasta ja paikasta riippumatta. Kehitämme voimakkaasti digitaalisia myyntikanaviamme. Uusi VR Lähijunat -sovellus tunnistaa, mistä olet lähdössä, oppii useimmin kulkemasi reitit ja osaa ehdottaa niitä, VR:n lähiliikennejohtaja Teemu Sipilä sanoo.

Kätevintä ja helpointa lähijunalippu on ostaa kirjautuneena Veturi-tunnuksilla muutamalla klikkauksella. Viime syksynä lanseeratulla sovelluksella on jo yli 30 000 käyttäjää.

Lähijunaliikenne liikuttaa miljoonia ihmisiä pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla. Lähiliikenne koostuu VR:n lähiliikennealueesta ja HSL-alueesta. Koko liikenteessä tehdään 70 miljoonaa matkaa vuodessa. Tutustu lähiliikenteen ajankohtaisiin asioihin sekä VR:n uudistuvaan verkkokauppaan.

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu