VR:n lähijunien liput helposti uudesta sovelluksesta

Uudella VR Lähijunat -mobiilisovelluksella voi ostaa junaliput Riihimäen, Lahden ja Siuntion suuntaan muutamalla klikkauksella.

Junalippuja halutaan ostaa yhä useammin ajasta ja paikasta riippumatta. VR vastaa asiakkaiden toiveisiin kehittämällä ja lisäämällä myyntikanaviaan. Ensimmäiset asiakkaille näkyvät parannukset ovat uusi VR Lähijunat -mobiilisovellus ja lähiliikenteen lippujen ostaminen vr.fi-verkkokaupasta.

– Asiakkaamme lähiliikenteessä arvostavat täsmällisyyttä ja helppoutta. Täsmällisyydessä yllämme jo Euroopan huipputasolle. Nyt helpotamme myös lipun ostamista, VR:n lähiliikennejohtaja Topi Simola sanoo.

VR:n lähiliikennealueen lipun ostamista mobiilisovelluksesta Riihimäen, Lahden ja Siuntion suuntaan pilotointiin kesällä. Sovellusta testasi noin 500 aktiivista asiakasta ja se sai testaajilta erittäin innostuneen vastaanoton.

– Panostimme sovelluksessa ennen kaikkea käyttökokemukseen, jota kehitimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Saamamme palautteen perusteella muun muassa yksinkertaistimme sovelluksessa navigointia. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme erittäin helpon tavan ostaa VR:n lähijunaliikenteen lippu, Simola sanoo.

VR:n tavoitteena on tarjota asiakkaille edulliset ja nopeat junamatkat sekä entistä paremmat palvelut. Uudistuksen alla ovat myös kaukoliikenteen mobiilipalvelut, asemien automaatit sekä kaukoliikenteen konduktöörien työvälineet.

Tutustu uuteen VR Lähijunat-sovellukseen ja uudistuneeseen vr.fi:hin.

Lisää lähiliikennejohtaja Topi Simolan ajatuksia voit lukea Junablogista

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu