VR:n Veturi on Suomen suositelluin asiakasohjelma

VR:n Veturi menestyi erinomaisesti TNS Gallupin 25.2. julkaistussa suomalaisten asiakkuusohjelmien vertailussa. Suomalaiset suosittelevat Veturia mieluiten ja pitävät sen asiakasviestintää kiinnostavimpana. Myös Veturin asiakasedut koetaan parhaimmiksi. Etujen houkuttelevuus sekä viestinnän kiinnostavuus ovat kasvaneet merkittävästi viime vuodesta.

Veturilaisia houkuttelevat erityisesti tarjoukset ja niiden ostomahdollisuus ensimmäisenä. Esimerkiksi helmikuussa aloitettu veturilaisten SuperSäästö-kampanja on ylittänyt kaikki odotukset, ja viiden euron hintaisia tarjouslippuja eri reiteille on myyty kymmeniä tuhansia.

- Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä kehitykseen ja iloisia että Veturi vastaa asiakkaidemme odotuksiin. Jatkamme kehittämistä edelleen, ja luvassa on lisää etuja, entistä yksilöllisempää palvelua sekä uusia kampanjoita, matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola kertoo.

Tutkimusaineisto kerättiin TNS Gallupin omassa paneelissa tämän vuoden ensimmäisen viikon aikana. Vastaajia oli reilu 2800 ja heistä viidennes kertoi olevansa Veturin jäseniä. Veturi on yksi eniten jäsenmääräänsä kasvattanut ohjelma, tällä hetkellä jäseniä on jo yli puoli miljoonaa.

Veturilaiset saavat VR:ltä hyviä tarjouksia ja etuja, joita he voivat hyödyntää ennen muita. Pari kertaa kuussa tulee uutiskirje, jossa hyödyistä vinkataan. Uutiskirjeen kautta voi lisäksi osallistua mm. arvontoihin, joissa voi voittaa konserttilippuja, matkoja tai muita kumppanuusetuja.

Veturilaiset ovat myös aktiivisesti mukana VR:n palveluiden kehittämisessä ja he ovat testanneet viime aikoina mm. uuden DuettoPlus- ravintolavaunun mallia, mobiilipalveluita sekä verkkokauppaa. Veturi palkitsee aktiivisimpia asiakkaitaan lisäksi yllätyspalkinnoilla sekä asiakastapahtumilla.

VR:n Veturi-asiakasohjelma käynnistyi vuonna 2011. Eri tutkimusten mukaan veturilaiset ovat Suomen uskollisimpia ja tyytyväisimpiä asiakkaita, jotka arvostavat asioinnin helppoutta.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu