Yhä useampi junalippu ostetaan verkosta tai mobiilikaupasta

VR:n verkkopalvelu www.vr.fi kasvattaa suosiotaan, ja yhä useammat matkustajat hankkivat jo junalippunsa verkko- tai mobiilikaupasta. Verkkopalveluissa asioi kuukausittain yli kaksi miljoonaa kävijää. Myös vuosi sitten avattu junalippujen mobiilikauppa VR Mobiili on kasvanut tasaisesti. VR Mobiilin sovelluksia eri älypuhelimille on ladattu jo yli 200 000. Kaikkiaan digitaalisten palvelujen käyttö on viime vuodesta lisääntynyt yli 15 prosenttia.

- VR tarjoaa asiakkailleen matkailualan monipuolisimmat kanavat lipunostoon. Haluamme parantaa palveluamme jatkuvasti ja kehitämme myyntikanaviamme asiakkaiden odotusten mukaisesti. Itsepalvelukanavistamme ostetaan nyt yli 65 prosenttia kaikista lipuista, matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola kertoo.

VR:n verkkopalvelu entistä ketterämpi – myös hotellit varattavissa

VR on uusinut www.vr.fi -sivustonsa käytettävyyttä ja toimintoja. Tietoa aikatauluista, junien kulkutiedoista ja muista palveluista on entistä helpompi löytää uuden navigoinnin ja entistä tehokkaamman haun avulla. Sivusto on toteutettu siten, että kaikkia toimintoja voi käyttää erilaisilla päätelaitteilla. Myös sivuston ulkoasu on uusittu.

Uutena palveluna VR:n sivuille tulee hotellivarausmahdollisuus. Junalippujen hankinnan yhteydessä voi kätevästi varata myös hotellin matkalleen. Valittavana on useita eri hotelleja kotimaassa sekä mm. Pietarissa. Tarjolle tulee lisäksi uusia etuja, matkavinkkejä, lippu- ja matkapaketteja sekä tarjouksia, joista junamatkustaja hyötyy suoraan.

VR Mobiili uudistuu

Myös junalippujen mobiilikaupan VR Mobiilin hakutoimintoja ja navigointia on uudistettu. Älypuhelimille tarjolla olevia sovelluksia on muutettu asiakkailta saadun palautteen pohjalta entistä toimivammiksi. Esimerkiksi valikkoja on selkiytetty ja asemavalinnan käyttöä nopeutettu. VR Mobiilin ilmaiset sovellukset ovat tarjolla Windows Phone,- iPhone- ja Android- älypuhelinten käyttäjille.

VR:n asiakasohjelma Veturin palveluita kehitetään uudistusten myötä monipuolisemmiksi. Veturiin kuuluvat saavat mobiilikauppaan uusia etuja ja toimintoja. Kirjautuminen Veturiin on entistä nopeampaa, joten edut ovat helposti saatavilla. VR Mobiilista löytyy myös uusi sähköinen Veturi-kortti, joka tuo asiakkaalle lisähyötyjä ja nopeuttaa asioimista. Näyttämällä Veturi-korttiaan asiakas voi mm. lunastaa tarjouksia eri yhteistyökumppaneilta.

VR:n asiakasohjelma Veturiin kuuluvat osallistuvat aktiivisesti VR:n palvelujen kehittämiseen. Nyt uudistettuja verkkopalveluja on testattu ja muokattu yhteistyössä veturilaisten kanssa.

Lisätietoja VR:n verkkopalveluista ja VR Mobiilista www.vr.fi


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu