Yöjunalla virkeänä perille – Lapin junien makuu- ja autopaikat 21.8. myyntiin loppiaiseen saakka

Yöjunalla tavoittaa kaikki pohjoisen parhaat kohteet. Lapin tunturikeskuksiin pääsee kätevästi matkustamalla junalla Ouluun, Kemiin, Kolariin, Rovaniemelle tai Kemijärvelle. Rautatieasemalta pääsee kohteeseen junan kyydissä matkanneella omalla autolla tai JunaBussi-yhteydellä. Edullisimmillaan makuupaikan hinta on vain 49 €. Autopaikka ja kahden hengen hytti tarjoushintaan alkaen 139 €.

Lapin syksyn matkailusesonki on parhaillaan käsillä ja pohjoiseen suunnataan nyt erilaisille aktiivilomille patikoimaan, pyöräilemään ja metsästämään. Yöjunan säästölipulla Lappiin pääsee todella edullisesti vain 49 eurolla. Lippuja voi ostaa edellisvuotta aikaisemmin, liput tulevat 21.8. myyntiin 6.1.2019 asti.

Lapin matkailun kasvu näkyy junissa ja olemme lisänneet vuoroja esimerkiksi Kolariin. Edullisimpien makuupaikkojen hinta on säästölipulla vain 49 €: näitä säästölippuja on saatavilla jokaiseen junavuoroon rajoitettu määrä”, kertoo matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

Lappiin kätevästi ja turvallisesti autojunalla – syksyllä tarjoushintaan
AutoJunapaketin saa 21.8. alkaen tarjoushintaan: oma kahden hengen hytti sekä autopaikka maksaa edullisimmillaan vain 139 €. Matkustusmukavuutta saa lisää, kun varaa yläkerran suihkullisen hytin omalla WC:llä, edullisimmillaan 149 €.

AutoJunapaketti on erinomainen tapa matkustaa pohjoiseen oman auton kanssa. Pitkän ajomatkan sijaan lomatunnelmaan pääsee heti menomatkalla, rentoutumalla ja nauttimalla uudistetun ravintolavaunun tarjonnasta. Aamulla herää levänneenä Lapista ja voi suunnata suoraan lomapäivän viettoon”, Romanainen jatkaa.

Yöjuna vie Ouluun, Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Kolariin asti, josta matkaa voi jatkaa Lapin suosittuihin kohteisiin: muun muassa Levin ja Ylläksen hiihtokeskuksiin sekä Sallan erämaahan. Ilman omaa autoa matka taittuu yhdistämällä junamatkaan bussikuljetuksen. JunaBussi kuljettaa rautatieasemalta suoraan perille matkakohteeseen, samalla lipulla. JunaBussi-lipun saa asemien lipunmyynnistä tai asiakaspalvelustamme, p. 0600 41 900 (ma-su klo 5-22). Lisätietoa vr.fi.

Kaikissa yöjunissa palvelee uudistettu ravintolavaunu. Esimerkiksi kattava aamupala 7,90 € ja ravintolavaunun klassikko, lihapulla-annos 12,90 €. Lue lisää täältä

Yöjunalla:
- Rovaniemelle, Ouluun, Kemijärvelle ja Kolariin asti – oman auton saa lastattua mukaan Helsingistä, Turusta ja Tampereelta
- Viikoittain 32 vuoroa, sesonkiaikana 52
- Varata voi kokonaisen hytin tai yksittäisen makuupaikan
- Hyttejä löytyy 1-3 hengelle, myös omalla suihkulla ja WC:llä, lisäksi on myös allergia-, inva- ja lemmikkihyttejä
- Alle 10-vuotias matkustaa aikuisen kanssa veloituksetta samassa hytissä, ilman omaa varattua makuupaikkaa.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu