Kun logistiikka ratkaisee

Viisi aluetta, yksi yhtenäinen toimintatapa

Vuoden alusta alkaen rautatielogistiikan palvelutuotanto on hoidettu viidessä uudessa alueyksikössä. Alueet on pyritty rajaamaan niin, että asiakkaiden kuljetusketjut pysyvät alusta loppuun yhdellä alueella ja yhden tiimin hallinnassa. Toimintaa johtavat uudet aluepäälliköt.

19.6.2019 - Asiantuntija


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Uudet veturit leikkaavat dieselvedon päästöjä

VR Groupin uudet dieselveturit on suunniteltu erityisesti tavaraliikenteen tarpeisiin. Lähes kaksi kertaa vanhoja dieseleitä tehokkaammat veturit ovat vähäpäästöisiä, ja tarvittaessa niissä voi käyttää polttoaineena biodieseliä. Lähes hiilineutraalien kuljetusketjujen muodostaminen myös sähköistämättömillä rataosilla on pian aikaisempaa yksinkertaisempaa.

19.6.2019 - VR Transpoint nyt

Lastauksen vaiheistus paransi myös Knaufin työturvallisuutta

Lastaustyön vaiheistus ja uusi lastauskatos nostivat työn tehokkuutta Knaufin Kankaanpään kipsilevytehtaalla. Samalla parani tehtaan omien työntekijöiden ja autonkuljettajien työturvallisuus.

19.6.2019 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Rudus tarvitsee joustavaa logistiikkaa

Ruduksen maisematuotteiden kuljetussesonki käynnistyy joka kevät vauhdilla. VR Transpoint tuo kuljetuksiin lisää kapasiteettia sitä mukaa kun tuotteiden myynti kasvaa. Suuri osa tuotteista menee suoraan rakennustyömaille.

19.6.2019 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Ralli tuottaa tarkkaa tietoa ja ohjaa toimimaan oikein

Uudella toiminnanohjausjärjestelmällä ohjataan kaikkia rautatielogistiikan toimintoja tilauksesta tuotantoon ja laskutukseen asti. Myös asiakkaat saavat tehostettua omaa toimintaansa Rallin tuottaman tarkan tiedon avulla.

26.4.2019 - VR Transpoint nyt

Tuontipuun huolinta ja kuljetus liitettiin yhteen

Metsä Forest ja VR Transpoint ovat sopineet puuraaka-aineen tuonnissa toimintamallista, jossa junaliikenteen huolinta ja kuljetus on yhdistetty. VR Transpoint hoitaa myös Metsä Forestin autokuljetusten huolinnan.

26.4.2019 - Kansainvälisesti

Pohjoisen puujunat kasvoivat ennätysmittoihin

Suljettuun vaunukiertoon perustuva 2 500 tonnin pendelijuna tuo tehoa Patokankaan ja Kemin väliseen raakapuuliikenteeseen.

26.4.2019 - Yhdessä asiakkaan kanssa