Nainen junassa tietokoneen kanssa

Yhteystiedot medialle

Haetko lisätietoja lehtiartikkeliasi varten tai etsitkö kenties haastateltavaa VR:ltä radio-ohjelmaan? Voit ottaa yhteyttä mediadeskiimme, joka auttaa sinua jutunteossa eteenpäin.

Viestintäyksikkömme palvelee mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa [email protected]. Olemme tavoitettavissa toimistoaikana. Arki-iltaisin klo 16 jälkeen, arkipyhinä ja viikonloppuisin palvelemme mediaa akuuteissa häiriötilanteissa.

Median edustajiksi katsomme vakiintuneiden medioiden, kuten lehtien, radion ja television, ammattitoimittajat. Median edustajiksi emme siten lue esimerkiksi blogien, sosiaalisen median sivustojen, verkkosivustojen tai satunnaisesti ilmestyvien julkaisujen kirjoittajia.

Julkaistut tiedotteemme löydät kootusti täältä. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa, voit tilata tiedotteemme sähköpostiisi tai seurata sosiaalisen median kanaviamme.

 

Asiakaspalvelusta neuvoja junamatkustamiseen 

Junien kulusta ja junaliikenteen poikkeuksista löydät tilannetietoa VR:n Junaliikenne nyt -sivustolta. Junamatkustamiseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaitamme auttaa VR:n asiakaspalvelu.

Jos olet hakemassa kuvauslupaa junaan, asemalle tai muulle rautatiealueelle, löydät ohjeet täältä. Huomioithan, että rautatieliikenteessä vaikuttaa monta eri vastuutahoa ja toimijaa.

Muissa kyselyissä ohjaamme ottamaan yhteyttä vaihteeseemme, joka vastaa puhelinnumerossa 029 4343. Esitäthän kaupalliset yhteistyöehdotukset liiketoimintayksiköiden markkinointiin.

Viestimme ennakoivasti ja luotettavasti yhtiömme perustehtävän ja periaatteiden mukaisesti.

VR:n mediadeski

Palvelemme mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa [email protected]

Junaliikenne nyt

VR:n verkkosivuilta löydät tietoa tämänhetkisestä liikennetilanteesta

Kuka tekee mitäkin?

VR vastaa junien ajamisesta ja palveluistaan, Väylävirasto rataverkosta ja laiturialueista, Fintraffic liikenteenohjauksesta ja asemien matkustajainfosta ja HSL pääkaupunkiseudun joukkoliikenteestä.

 

Lue lisää 
VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu