Ihmisiä asemalla

Pidämme yhteiskunnan liikkeessä 

Huolehdimme arjen sujuvista ja vähäpäästöisistä matkoista

VR Group yrityksenä 

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista, vankalla 160 vuoden kokemuksella. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys.

Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa. Kotimaassa toimimme teollisuuden tukijalkana; vuonna 2022 kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa.

Samalla kun pidämme yhteiskunnan liikkeessä, lisäämme hyvinvointia. Kasvattamalla sähköisen raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota viemme kohti hiilineutraalia huomista.

Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskenteli noin 9 000 rautaista ammattilaista.

Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän yhteiskunta ympärillämme hyötyy.

Liiketoimintayksiköitämme ovat VR Kaukoliikenne, VR Kaupunkiliikenne ja VR Transpoint eli logistiikka. VR Kaukoliikenne huolehtii kaukojunamatkoista Suomessa ja tarjoaa myös ravintola- ja kahvilapalveluita junissa ja asemilla. VR Kaupunkiliikenne sisältää lähijuna-, raitiovaunu- ja linja-autoliikenteen Suomessa ja Ruotsissa. VR Transpoint puolestaan tarjoaa logistiikkapalveluita raiteilla ja maanteillä Suomessa. Lisäksi VR FleetCare mahdollistaa kilpailukykyisen henkilö- ja tavaraliikenteen kaluston tehokkaalla kunnossapidolla. 

Olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi – tämä on visiomme ja toimintamme tarkoitus. Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän koko yhteiskunta hyötyy.

Tiesitkö?
VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu Pohjolanliikenne etusivu Avecra etusivu