xx

Sijoittajalle

Me VR Groupissa haluamme kasvattaa ilmastoystävällisen joukko- ja raideliikenteen suosiota. Samalla voimme vähentää asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan päästöjä. Siksi panostamme ympäristöystävälliseen kalustoon, ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen ja uuteen kasvuun. Tulevaisuuden menestystä varmistamme merkittävillä kalustoinvestoinneilla. Jatkossa integroimme vastuullisuustyömme ja ympäristötavoitteidemme saavuttamisen yhä vahvemmin myös rahoitukseen. 

Panostamme ympäristöystävälliseen kalustoon, ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen ja uuteen kasvuun.

Olemme julkaisseet vihreän rahoituksen viitekehyksen (Green Finance Framework), joka tarjoaa velkasijoittajille mahdollisuuden rahoittaa panostuksiamme kestävään liikkumiseen ja logistiikkaan. Siinä kerromme projekteista ja hankkeista, joita toteutamme ympäristötavoitteidemme saavuttamiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Viitekehyksen puitteissa sijoittajat voivat rahoittaa investointejamme puhtaaseen liikenteeseen, uusiutuvan energian projekteihin ja rakennusten energiatehokkuuden parantamiseen.

Vectron-veturi

Ota yhteyttä 

Janne Runsamo
Rahoitus- ja riskienhallintajohtaja, VR Group
[email protected]

Taloudellinen tiedottaminen vuonna 2023

Tilinpäätöstiedote vuodelta 2022

torstaina 9.3.2023

Liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuulta 

perjantaina 28.4.2023

Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuulta

keskiviikkona 30.8.2023

Liiketoimintakatsaus tammi-syyskuulta

keskiviikkona 1.11.2023 

VR-Yhtymä Oyj:n vuoden 2022 vuosiraportti, joka sisältää hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, julkaistaan 9.3.2023.

Pörssitiedotteet

VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu Pohjolanliikenne etusivu Avecra etusivu