Työpaikat

Hyppää kyytiin

Ota ensi askel kohti VR-uraa

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä.

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.  Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Yhteiskuntavastuullinen päätavoitteemme on omalta osaltamme kasvattaa ympäristöystävällisen raideliikenteen määrää ja osuutta kulkumuotona. Sitä kautta tuemme kestävän kehityksen tavoitteita asiakkaiden toiminnassa ja laajemmin yhteiskunnassa. Tämän lisäksi pyrimme toimimaan mahdollisimman vastuullisesti omassa toiminnassaan ja koko toimitusketjun osalta. Haluamme myös edistää Suomen hyvinvointia merkittävänä verojen ja osinkojen maksajana.

 

Isossa talossa on paljon mahdollisuuksia!

Tutustu eri ammatteihin ja lue, miksi meille kannattaa tulla töihin.


Asiantuntijana VR:lla – mitä erilaisia uramahdollisuuksia meillä on? Lue lisää


Olisiko sinusta ratapihojen sankariksi? Lue lisää >>


Tampereen Ratikan lajinsa ensimmäiset – lue lisää! 


Ainutlaatuinen työympäristö asentajalle – tule kasvattamaan kalusto-osaamistasi! Lue lisää>>

Lähde liikkuvan ravintolan maailmaan – tule meille junatarjoilijaksi! Lue lisää>>

Kiinnostaisiko kesä raiteiden parissa tai opinnäytetyön tekeminen ? Lue lisää>>


Haaveena veturinkuljettajan työlue millaista työ on >>


Olisiko sinusta konduktööriksi? Tutustu työhön tarkemmin>>


Katso alla olevilta videoilta, miksi meillä viihdytään ja miten olemme valmiita voittamaan yhdessä.


Q&A - Usein kysytyt kysymykset

Miten teille pääsee töihin tai koulutukseen?
Julkaisemme työpaikka- ja koulutushaut Avoimet työpaikat -sivuilla. Kun löydät sinua kiinnostavan tehtävän, voit hakea sitä täyttämällä hakemuksen rekrytointijärjestelmän kautta.
Koulutushaku tarkoittaa sitä, että tiettyihin tehtäviin (esim. konduktööri, veturinkuljettaja, ratapihatehtävät) rekrytoimme henkilöt koulutuksen kautta. Kun täytät sähköisen hakemuksen rekrytointijärjestelmässämme, hakemuksesi on mukana haussa.

Voinko lähettää hakemukseni suoraan rekrytoivalle esimiehelle?
Hakemusten hallinnan vuoksi teemme kaikki valinnat rekrytointijärjestelmämme kautta.  Lisätietoa voit kysyä osoitteesta rekrytointi(a)vr.fi.

Voinko hyödyntää LinkedIn-profiiliani hakemisessa?
Kyllä voit. Halutessasi voit hakea LinkedIn-profiilisi tiedot hakemuksesi pohjaksi. Klikkaa hakulomakkeen LinkedIn-painiketta ja kirjaudu sen jälkeen sisään LinkedIn-tunnuksillasi. Jatka sen jälkeen hakemuslomakkeen täydentämistä. Huomioithan, että LinkedInistä tiedot kopioituvat sinne täyttämäsi kielen mukaisesti.

Miten hakuprosessi etenee?
Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat sähköpostiisi viestin hakemuksesi tallentumisesta järjestelmään. Saat myös ohjeen täydentää tai päivittää hakemustasi tarvittaessa. Käymme kaikki hakemukset läpi huolellisesti. Hakemuksen perusteella kutsumme soveltuvimmat henkilöt jatkoon.  Hakuprosessin eteneminen vaihtelee hieman tehtävästä riippuen.

Mitkä ovat valintakriteerinne?
Jokaiseen työtehtävään on erilaiset valintakriteerit, jotka mainitsemme työpaikkailmoituksen yhteydessä. Arvostamme työntekijöissä tavoitteellisuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä tehdä yhteistyötä ja uudistua.

Miten teille pääsee työharjoitteluun tai tekemään opinnäytetyötä?
Ilmoitamme pääsääntöisesti korkeakoulujen työharjoittelupaikoista ja opinnäytetyömahdollisuuksista Avoimet työpaikat –sivuilla sekä Aarresaaressa. Jos tarjolla ei ole juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa tai opinnäytetyöaihetta, voit olla yhteydessä meihin osoitteen rekrytointi(a)vr.fi kautta. 

Palkkaatteko kesätyöntekijöitä?
Kyllä, ensimmäiset kesätyöpaikat tulevat haettavaksi Kesätyöt -sivulle yleensä tammi–maaliskuussa. Uusia paikkoja tulee hakuun pitkin kevättalvea, joten jos olet kiinnostunut kesätöistämme, seuraa ilmoitteluamme.