Vill du vara en av oss?

I ditt arbete påverkar du vardagen för tusentals människor varje dag.

Arbetsplatser – stig ombord!

På VR accelererar vi framtidens ansvarsfulla mobilitet med 160 års gedigen erfarenhet. Vi är ett serviceföretag inom resande, logistik och underhåll. År 2022 vi sysselsatte cirka 9 000 yrkesverksamma proffs. Vill du vara en av oss?

Värderingarna styr vårt dagliga arbete och beslutsfattande – de håller oss på rätt spår och på vägen. Våra värderingar är: vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi bidrar till utveckling. En värderingsbaserad VR-kultur förenar oss och hjälper oss att genomföra vår strategi och uppnå våra mål. På VR tror vi att en bra arbetskultur möjliggör företagets framgång, och därför satsar vi stort på att bygga en värderingsbaserad kultur.

Vardena

Jobba hos oss?

Läs mer om lediga tjänster (på finska)

Visste du?

  • Vi har cirka 9 000 arbetskamrater runt om i Finland och i Sverige
  • Man trivs hos oss – i genomsnitt 10,3 år (Finland)
  • Medelåldern för våra anställda är 43,4 år (Finland)

Att söka jobb

Vi är alltid intresserade av motiverade experter. Du kan söka jobb hos oss genom att lämna ansökan till en ledig tjänst. När det gäller lediga tjänster behandlar vi endast ansökningar som inlämnas via vårt system.

Vi strävar efter att hantera rekryteringarna snabbt, informera alla sökande och meddela om eventuella förseningar. Olika arbetsuppgifter har lite olika rekryteringsskeden och processernas längd varierar beroende på skedena.

En säkerhetsutredning kan genomföras om sökanden till vissa tjänster. För vissa uppgifter kräver vi en godkänd hälsoundersökning före valet. Innehållet i hälsoundersökningen varierar enligt uppgift. Hälsoundersökningar för trafiksäkerhetsuppgifter omfattar alltid bland annat ett drogtest.

Läs mer om lediga tjänster här (på finska)

VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu VR Group