Vill du vara en av oss?

I ditt arbete påverkar du vardagen för tusentals människor varje dag.

Arbetsplatser – stig ombord!

Vi är ett ansvarsfullt serviceföretag inom resande, logistik och underhåll som är på väg mot ett välmående och koldioxidneutralt Finland. Vi har hållit det finländska samhället i rörelse under 160 års tid. Vi sysselsätter fler än 5 600 proffs inom olika branscher. Vill du vara en av oss?

Kunder och tillväxt står i centrum för vårt arbete. Vi utvecklar ständigt vårt ledarskap och vår kultur, eftersom vi tror att en bra arbetstagarupplevelse också ger den bästa kundupplevelsen. Dessutom satsar vi stort på framtiden och digitaliseringen.

All vår verksamhet styrs av ansvar och kontinuerlig utveckling, eftersom vi vill vara en betydande trendsättare inom kollektivtrafik och logistik. Vi ökar andelen miljövänlig spårtrafik. På så sätt stödjer vi både våra kunders och hela samhällets mål för hållbar utveckling.

Ansvarslöfte för arbetstagarupplevelsen

Tillsammans bygger vi en inspirerande arbetsplats där var och en har det bra. 

Att söka jobb


Vi är alltid intresserade av motiverade experter. Du kan söka jobb hos oss genom att lämna ansökan till en ledig tjänst. När det gäller lediga tjänster behandlar vi endast ansökningar som inlämnas via vårt system.

Vi strävar efter att hantera rekryteringarna snabbt, informera alla sökande och meddela om eventuella förseningar. Olika arbetsuppgifter har lite olika rekryteringsskeden och processernas längd varierar beroende på skedena.

En säkerhetsutredning kan genomföras om sökanden till vissa tjänster. För vissa uppgifter kräver vi en godkänd hälsoundersökning före valet. Innehållet i hälsoundersökningen varierar enligt uppgift. Hälsoundersökningar för trafiksäkerhetsuppgifter omfattar alltid bland annat ett drogtest.

Läs mer om lediga tjänster här (på finska)

VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu Pohjolanliikenne etusivu Avecra etusivu