Työnteiköitä toimistolla

Ura uusille raiteille?

Työssäsi vaikutat joka päivä tuhansien ihmisten arkeen

Ura VR:llä 

Yhteistyöllä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista.

VR:llä me olemme sitoutuneet yhteiselle matkalle maailman parhaaksi. Tämä toimintamme tarkoitus määrittää meille erittäin vastuullisen ja merkityksellisen roolin yhteiskunnassa, sekä Suomessa että Ruotsissa. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista. Toimivilla ja tehokkailla kuljetusratkaisuilla yhdistämme toimitusketjut, teollisuuden sekä asiakkaamme.

Me ajattelemme VR:llä niin, että motivoituneet ihmiset luovat menestystä. Olemme kestävä ja moderni palveluyritys, jossa me yhdessä tekemällä luomme arvoihimme – välitämme, teemme yhdessä ja pyrimme parempaan – pohjautuvaa hyvinvoivaa työyhteisöä meille kaikille. Rakentamalla arvopohjaista VR-kulttuuria mahdollistamme myös erinomaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme uudistuneen strategiamme mukaisesti.

Arvomme

Meille töihin?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tiesitkö?

  • Meillä on yli 9 000 työkaveria Suomessa ja Ruotsissa
  • Meillä viihdytään – keskimäärin 10,3 vuotta (VR Suomi)
  • VR:läisten keski-ikä on 43,4 vuotta (VR Suomi)
  • Meillä puhutaan yli 42 eri kieltä

Uusi ura Pohjolan Liikenteellä?

Pohjolan Liikenne kuuluu VR Groupiin ja on osa VR Kaupunkiliikennettä. Tiesitkö, että Pohjolan Liikenteellä puhutaan ainakin 42 eri äidinkieltä? Eniten PL:n henkilöstöstä puhuu äidinkielenään suomea. Seuraavaksi eniten puhutaan viroa, venäjää, arabiaa ja somalia. Harvinaisempiakin kieliä löytyy, kuten esimerkiksi unkari ja swahili. Työpaikkamme on upean kansainvälinen!

Isossa talossa on paljon mahdollisuuksia!

Lue alta lisää VR:n eri ammateista ja tutustu uratarinoihin täällä

Työpaikan hakeminen

Olemme aina kiinnostuneita motivoituneista osaajista. Voit hakea meille töihin jättämällä hakemuksen avoimeen tehtävään. Avoimien tehtävien osalta käsittelemme vain järjestelmämme kautta tulleet hakemukset.

Pyrimme hoitamaan rekrytoinnit nopeasti, viestien kaikille hakijoille, sekä ilmoittamaan mahdollisista viivästymisistä. Eri tehtävissä on hieman erilaiset rekrytointivaiheet, ja prosessien pituudet vaihtelevat vaiheiden mukaan.

Tietyissä tehtävissä valitulle hakijalle voidaan tehdä turvallisuusselvitys. Tietyissä tehtävissä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta ennen valituksi tuloa. Terveystarkastuksen sisältö vaihtelee tehtävittäin. Liikenneturvallisuustehtävien terveystarkastuksiin kuuluu aina mm. huumausainetesti.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä

VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu