Haluaisitko olla yksi meistä? 

Työssäsi vaikutat joka päivä tuhansien ihmisten arkeen

Työpaikat  – hyppää kyytiin!

Olemme matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon vastuullinen palveluyritys, joka kuljettaa kohti hyvinvoivaa ja hiilineutraalia Suomea. Olemme pitäneet suomalaisen yhteiskunnan liikkeessä jo lähes 160 vuoden ajan. Palveluksessamme työskentelee yli 5 800 eri alojen rautaista ammattilaista. Haluaisitko olla yksi meistä?

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. Lisäksi panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä. Kasvatamme ympäristöystävällisen raideliikenteen liikennemuoto-osuutta. Sitä kautta tuemme niin asiakkaidemme kuin koko yhteiskunnan kestävän kehityksen tavoitteita.

Työntekijäkokemuksen vastuullisuuslupaus

Rakennamme yhdessä innostavan työpaikan, jossa jokaisella on hyvä olla. 

Työpaikan hakeminen


Olemme aina kiinnostuneita motivoituneista osaajista. Voit hakea meille töihin jättämällä hakemuksen avoimeen tehtävään. Avoimien tehtävien osalta käsittelemme vain järjestelmämme kautta tulleet hakemukset.

Pyrimme hoitamaan rekrytoinnit nopeasti, viestien kaikille hakijoille, sekä ilmoittamaan mahdollisista viivästymisistä. Eri tehtävissä on hieman erilaiset rekrytointivaiheet, ja prosessien pituudet vaihtelevat vaiheiden mukaan.

Tietyissä tehtävissä valitulle hakijalle voidaan tehdä turvallisuusselvitys. Tietyissä tehtävissä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta ennen valituksi tuloa. Terveystarkastuksen sisältö vaihtelee tehtävittäin. Liikenneturvallisuustehtävien terveystarkastuksiin kuuluu aina mm. huumausainetesti.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä

Isossa talossa on paljon mahdollisuuksia!

Lue alta lisää VR Groupin eri ammateista ja tutustu uratarinoihin täällä