Oletko sinä lajisi ensimmäinen Tampereen Ratikan liikenteenohjaaja?

Tampere siirtyy ratikka-aikaan elokuussa 2021. Ennen liikennöinnin aloittamista Tampereen Ratikkaan puhalletaan henki rekrytoimalla raitiotieliikenteen ohjaajia ja ratikkakuskeja – lajinsa ensimmäisiä alan ammattilaisia paitsi Tampereella, myös VR:llä.

 

Tampereelle tehdään maailman parasta raideliikennettä

Tampere on kehittyvä raideliikennekaupunki, jonka joukkoliikenne mullistuu elokuussa 2021, kun Tampereen Ratikka aloittaa virallisesti liikenteensä. Tampereelle rakennetaan raitiotie kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä osassa toteutetaan raitiotie Pyynikintorilta Hervantaan ja Taysin alueelle vuosina 2017–2021. Osan 2 suunnittelu on käynnissä, ja raiteet on tavoitteena rakentaa Pyynikintorilta Lentävänniemeen vuosina 2021–2024.

Tampereen Ratikka tulee työllistämään liikenteen alettua yli sata työntekijää sekä lukuisia alihankkijoita takaamaan liikenteen sujuvuuden. Näistä kuljettajat ja liikenteenohjaajat tulevat työskentelemään ratikkaa liikennöivällä VR:llä. Ratikka on meille uusi liikennemuoto ja aluevaltaus, joten työntekijät saavat tehtävään nimenomaan VR:lle räätälöidyn koulutuksen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kanssa. 

Haussa lajinsa ensimmäiset VR:n ratikkatyöntekijät Tampereelle

Tampereen Ratikka tulee olemaan Suomen suurin ja modernein. Me etsimme nyt iloisia ja reippaita asiakaspalvelijoita rakentamaan yhdessä kanssamme tätä tamperelaisten ylpeyden aihetta. Hakemillamme lajinsa ensimmäisillä VR:n ratikkalaisilla on sydämessä paikka asiakaspalvelulle, kyky pitää pää kylmänä haastavissakin tilanteissa ja halua tarjota parasta kaupunkiraideliikennettä tamperelaisten arkeen. Ensimmäiseksi rekrytoidaan liikenteenohjaajia, myöhemmin keväällä 2020 myös ratikan kuljettajia. Tarkemmat hakuohjeet löydät tehtävää koskevasta hakuilmoituksesta täältä.

Järjestimme tiistaina 17.12.2019 myös liikenteenohjaajien rekrytilaisuuden Tampereella. Kiinnostus hakua kohtaan oli suuri ja paikalle saapuikin yli 200 tehtävästä kiinnostunutta! Rekryinfossa esitetyn materiaalin näet täältä

Hae tästä

Lisätietoa Tampereen Ratikasta löydät myös täältä.