Junatarjoilija

Lähde liikkuvan ravintolan maailmaan – tule meille junatarjoilijaksi

Mitä junatarjoilijan tehtäviin kuuluu?

Junatarjoilijan työ on monipuolista asiakaspalvelua ja ravintolavaunussa myytävien tuotteiden esillepanoa sekä valmistamista. Työvuorosi sisältö riippuu pitkälti siitä, mikä vuoro on kyseessä: kassavuorossa vastaat kassapalveluista ja anniskelusta, apuvuorossa vastaat vaunun siisteydestä ja ruoan valmistamisesta. Työvuoron aikana vaihdetaan junasta toiseen. Välillä päivät venyvät pitkiksi, mutta vastapainona ovat pitkät vapaat. Työssä voit itse aika pitkälle valita elämäntilanteesi sopien, haluatko työskennellä osa- vai kokoaikaisesti.

”Parasta työssä on se, että kohtaa ihmisiä. Se, että ollaan koko ajan liikkeellä, ja ehdoton ykkönen on se, että ne tyypit, jotka työskentelee junassa, on huipputyyppejä. Junassa yhteishenki on uskomaton.” -Junatarjoilija Minna

 

Katso videolta, millaista junatarjoilijan työ on:

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon, matkustusoikeuden junissa sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Olemme varma palkanmaksaja, ja palkka koostuu peruspalkan lisäksi ilta- ja viikonloppulisistä.

Mitä odotamme junatarjoilijalta?

Odotamme sinulta iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla.

Olisiko sinusta junatarjoilijaksi?

1. Oletko valmis matkustamaan ja vuorotyöhön?
2. Oletko valmis yöpymään vieraalla paikkakunnalla?
3. Pääsetkö asemalle ja asemalta kotiin mihin vuorokauden aikaan tahansa?
4. Onko sinulla ravintola-alan koulutus?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, niin voisit olla yksi meistä! 

Haku

Ilmoitamme avoimet työpaikat täällä. Tehtävään voi hakea vain, kun haku on auki. Käsittelemme vain rekrytointijärjestelmämme kautta tulleet hakemukset. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen rekrytointi(at)vr.fi 

VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu