Keätyöntekijä

Kesätyöt nuorille lupauksille

Haluatko tehdä töitä hyvällä fiiliksellä ja yhteen hiileen puhaltaen?

Haemme jälleen kesätyökavereita erilaisiin tehtäviin junatarjoilijasta logistiikan suunnitteluun sekä ympäristöasioista taloushallintoon.

Kesätyöhakumme on avoinna 5.2.2024 alkaen helmikuun ajan. Katso tästä ja hae: avoimet kesätyöpaikat >>

#vrkesäduuni on oiva näköalapaikka, jonka kautta voit tutustua työelämään. Tarjoamme kesäisin monipuolisia työpaikkoja eri-ikäisille nuorille. Iästä, kokemuksesta ja opinnoista riippuen meillä on tehtäviä auki muun muassa junissa, suunnittelu- ja analytiikkapuolella, asiakaspalvelussa ja ravintoloissa sekä asentajan tehtävissä varikoilla ja konepajoilla.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla liiketoiminnoissamme ympäri Suomen. Useimmissa tehtävissä kesätyöntekijä pääsee junailemaan työjakson aikana myös vapaa-ajalla, rajattomasti ja maksutta!

Opiskelijat tulevaisuuden toimialalle

Tuorein tieto, osaaminen ja uudet ajatukset ovat opiskelijoilla. Siksi panostamme opiskelijayhteistyöhön. Rakennamme yhdessä tulevaisuuden joukkoliikennettä ja logistiikkaa. 

Raideliikenteen ansiosta tavarat ja ihmiset kulkevat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti paikasta toiseen. Kun tulet meille harjoitteluun tai tekemään opinnäyte- tai projektityön, edistät osaltasi arjen sujuvaa liikkumista ja logistiikkaa.

Tästä linkistä voit jättää harjoittelu-/opinnäytetyöhakemuksen. Harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja on erittäin rajallisesti, ja kiinnostusta on paljon. Olemme sinuun yhteydessä, jos löydämme sinun tarpeisiisi sopivan mahdollisuuden.

 

Avoimet paikat

Tutustu tarkemmin ja seuraa #vrkesäduuni

VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu