Keätyöntekijä

Kesätyöt nuorille lupauksille

Haluatko tehdä töitä hyvällä fiiliksellä ja yhteen hiileen puhaltaen? Tule meille kesäksi töihin!

#vrkesäduuni on oiva näköalapaikka, jonka kautta voit tutustua työelämään. Tarjoamme kesäisin monipuolisia työpaikkoja eri-ikäisille nuorille. Iästä, kokemuksesta ja opinnoista riippuen meillä on tehtäviä auki muun muassa suunnittelu- ja analytiikkapuolella, asiakaspalvelussa ja ravintoloissa sekä asentajan tehtävissä varikoilla ja konepajoilla.

Paikkoja on tarjolla konsernimme liiketoiminnoissa ympäri Suomen. Useimmissa tehtävissä kesätyöntekijä pääsee junailemaan työjakson aikana myös vapaa-ajalla, rajattomasti ja maksutta!

Ensimmäiset kesätyöpaikat avautuvat alkuvuodesta, mutta uusia paikkoja tulee hakuun pitkin kevättalvea.

Katso avoimet kesätyöpaikat >>

Opiskelijat tulevaisuuden toimialalle

Tuorein tieto, osaaminen ja uudet ajatukset ovat opiskelijoilla. Siksi panostamme opiskelijayhteistyöhön. Rakennamme yhdessä tulevaisuuden joukkoliikennettä ja logistiikkaa. 

Raideliikenteen ansiosta tavarat ja ihmiset kulkevat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti paikasta toiseen. Kun tulet meille harjoitteluun tai tekemään opinnäyte- tai projektityön, edistät osaltasi arjen sujuvaa liikkumista ja logistiikkaa. Ilmoitamme harjoittelupaikoista avoimissa työpaikoissamme.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen rekrytointi(at)vr.fi

Avoimet paikat

Tutustu tarkemmin ja seuraa #vrkesäduuni

VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu