Perhe kaukojunassa

Sujuvasti ja mukavasti kaukojunalla 

VR Kaukoliikenne huolehtii kaukojunamatkoista Suomessa sekä Tukholman ja Göteborgin välillä Ruotsissa ja ravintola- ja kahvilapalveluista matkan varrella. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme mukavimman, turvallisimman ja ympäristöystävällisimmän tavan matkustaa – viihtyisät ja nopeat junat sekä monipuoliset reitit ja palvelut. 

Asiakkaillemme tärkeää on junamatkustamisen helppous ja vaivattomuus. Junamatkan aikana voi esimerkiksi työskennellä. Asemat sijaitsevat keskeisillä paikoilla, ja matka-ajat ovat yhä nopeampia.

Matkustamisen mukavuutta lisäävät ravintolapalvelut. Suomessa VR Kaukoliikennettä täydentää Avecra, joka tarjoaa ravintola- ja catering-palveluja junissa ja asemilla. 

Asiakaskokemuksen parantaminen on keskeinen tavoitteemme. Tahdomme tehdä matkasta huolettoman ja ratkaista myös poikkeustilanteet ennakoiden ja ensiluokkaisesti.

Juna on myös ympäristöystävällisin valinta sekä kulkuvälineenä turvallinen. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme mukavimman, turvallisimman ja ympäristöystävällisimmän tavan matkustaa – viihtyisät ja nopeat junat sekä monipuoliset reitit ja palvelut.

Palvelua monessa kanavassa 

Palvelemme asiakkaitamme monessa eri kanavassa niin kasvokkain kuin digitaalisesti. Tarjoamme mahdollisuuden ostaa lippuja halutulla hetkellä, itselle luontevassa kanavassa. Kehitämme palvelukanaviamme jatkuvasti.

Suurin lipunmyyntikanavamme on verkkokauppamme. Lippuja myydään myös mobiilisovelluksessamme, automaateissa, asemien lipunmyynneissä, kaukojunissa sekä asiakaspalvelukeskuksen puhelinpalvelussa. Lisäksi junalippuja saa R-kioskeista ja matkatoimistoilta eri puolella Suomea. 

Kirjautumalla palveluihimme saat parhaimman matkakokemuksen ja kaiki edut käyttöösi: maksat junalippusi helposti, pystyt seuraamaan matkasi kulkua ja pidät junalippusi tallessa eri laitteillasi.

Seuraa, kysy ja keskustele

Instagramissa @vrmatkalla

X:ssä @VRmatkalla

Facebookissa VR matkalla

Youtubessa @TheVRChannel

TikTokissa @vrmatkalla

Kuinka voimme auttaa?

Tarvitsetko apua tai lisätietoja junamatkustamiseen liittyen? Vieraile verkkosivuillamme tai ota yhteyttä
asiakaspalveluumme

VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu