Perhe junassa

Smidigt och bekvämt med fjärrtåg i Finland

VR Fjärrtrafik sköter fjärrtågstrafiken i Finland och erbjuder också restaurang- och kafétjänster både i tågen och på stationerna.

Vi erbjuder våra kunder det bekvämaste, säkraste och miljövänligaste sättet att resa – trivsamma och snabba tåg samt mångsidiga rutter och tjänster.

Att resa med tåg är smidigt och behändigt, vilket uppskattas av våra kunder. Till fördelarna hör att man kan arbeta under tågresan. Tågstationerna ligger centralt och restiderna blir allt kortare.

Restaurangtjänsterna ökar bekvämligheten under resorna. VR Fjärrtrafik kompletteras av Avecra som erbjuder restaurang- och cateringtjänster på tågen och stationerna.

Ett av våra viktigaste mål är att förbättra kundupplevelsen. Vi vill erbjuda kunderna en avslappnad resa och lösa exceptionella situationer på bästa möjliga sätt.

Tåget är också ett miljövänligt val och ett tryggt färdmedel. 

Vi erbjuder våra kunder det bekvämaste, säkraste och miljövänligaste sättet att resa – trivsamma och snabba tåg samt mångsidiga rutter och tjänster.

Service i flera kanaler

Vi betjänar våra kunder i flera olika kanaler, både ansikte mot ansikte och digitalt. Vi erbjuder kunderna möjlighet att köpa biljetter när de vill och i den kanal som känns naturligast för dem. Vi utvecklar ständigt våra servicekanaler.

Vår viktigaste biljettförsäljningskanal är vår webbshop. Biljetter säljs även i vår mobilapplikation, i automater, vid stationernas biljettförsäljning, på fjärrtågen och via kundservicecentralens telefonservice. Dessutom kan man köpa tågbiljetter i R-kiosker och via resebyråer på olika håll i Finland.

Genom att logga in på våra tjänster får du den bästa reseupplevelsen och tillgång till alla förmåner: du betalar enkelt din tågbiljett, följer upp din resa och har biljetten i säkert förvar på dina olika enheter.

Följ oss, fråga och kommentera

På Instagram @vrmatkalla

På X @VRmatkalla

På Facebook VR matkalla

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du hjälp eller mer information om tågresandet? Besök vår webbplats eller kontakta vår kundservice.

VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu VR Group